Bryllups Billedet


 

» Forberedelser

» Kirken/rådhuset

» BILLEDET

» Til Festen

» Priser

» Om os

» Kontakt

 
 

» Startside

Et klassisk foto af brudeparret i et studie er nok det, som de fleste forbinder med selve BILLEDET. Disse billeder tager vi gerne, men det behøver ikke at være så traditionelt !

Ved at bruge naturens kulisser bliver det ofte mere livagtive billeder, hvor årstiden og omgivelserne er med til at gøre dagen ekstra mindeværdig. Vi finder gerne et godt fotosted i nærheden, men i kender måske selv et sted, der betyder noget særligt for jer. Under alle omstændigheder tager vi derud på forhånd, for at orientere os om mulige baggrunde og specielle lysforhold.

Vi bliver altid spurgt om en løsning i tilfælde af dårligt vejr. I almindeligt, danskt regnvejr medbringer vi store paraplyer, som i skal bære indtil selve skuddene falder. Her fjernes paraplyerne i ca. 5 sek. ad gangen, og det plejer ikke at genere de fine frisurer. Det eneste, der kan tvinge os indendøre er kraftig slagregn og snestorm. Her foreslår vi ofte at gå indenfor og tage billederne i kirken/rådhuset, hvor vi har opstillet kraftige blitz.

Har i børn eller brudepiger/svende tager vi gerne nogle billeder med og uden dem. Vi tager også et godt nærbillede af brudebuketten - så holder den evigt.

Klik her for at se eksempler på selve BILLEDET.

(Hemmeligt tips til gommen - klik her)


 

                                         Copyright © Vedel International Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILLEDET tages gerne med naturen som baggrund.

klik på et billede for at se det større

 

» Startside

                                         Copyright © Vedel International Photography                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OBS - nedenstående er kun for den vordende ægtemand !

 Ved at gemme et godt billede af brudebuketten kan du overraske din kommende kone på jeres fremtidige bryllupsdage ved at give hende en buket af præcis de samme blomster, som var i brudebuketten. Du tager blot billedet med op i blomsterforretningen, så kan blomsterbinderen se nøjagtig hvilke blomster, der skal bestilles hjem til dig.

Du kan også vælge at få blomsterbilledet forstørret og placeret i en flot ramme.

God fornøjelse !

                                                                                            » Startside