Forberedelserne


 

» Forberedelser

» Kirken/rådhuset

» BILLEDET

» Til Festen

» Priser

» Om os

» Kontakt

 
 

» Startside

 

Der er sikkert mange venner og familiemedlemmer, som medbringer kamera og gerne vil tage nogle billeder til jeres bryllup. Billederne kan dels være til eget brug og dels til at give til brudeparret efter vielsen. Den slags "vennebilleder" er værdifulde som minder, men de er ofte af vekslende kvalitet og indhold.

Hvis i vil være sikre på, at få de rigtige situationer med, samt ensartet, høj kvalitet på alle billederne, vil en professionel fotograf være et godt valg.

Inden i kontakter fotografen, er det en god idé at have afklaret, hvor langt i vil have professionelle billeder. Skal det kun være selv brudebilledet eller skal det måske også være fra kirken, receptionen og middagen.

Når i har fundet en fotograf, der har erfaring i at tage billeder til bryllup, er det en god idé at få en fast pris samt at få oplyst nøjagtigt, hvad der er inkluderet. Det er også vigtigt at vide, om i får udleveret råfilm/digitale negativer, så i selv efterfølgende kan bestemme hvor og hvordan i får lavet ekstra kopier og forstørrelser.

Alle disse oplysninger skulle i gerne kunne finde på denne website.

God fornøjelse !


                                         Copyright © Vedel International Photography