I Kirken / På Rådhuset


 

» Forberedelser

» Kirken/rådhuset

» BILLEDET

» Til Festen

» Priser

» Om os

» Kontakt

 
 

» Startside

 

Når Bruden føres op symboliserer det en form for aflevering og de sidste minutter i "frihed". Dette øjeblik vil de fleste være glade for at huske. Gommen derimod,  vil måske hellere glemme de nervepirrende minutter i venten på hans tilkomne. Begge dele fanger vi normalt med linsen.

Under selve vielsen, hvor de afgørende tilsagn bliver givet, kan man vælge at frabede sig foto og video. Ønsker man disse øjeblikke foreviget, gør vi det gerne diskret og uden blitz. Det er dog nødvendigt på forhånd at indhente præstens accept, idet en stor del af herrens tjenere ikke bryder sig om forstyrrende elementer i de vigtige minutter. Borgmestre i lignende situationer plejer ikke at have nogen indvendinger.

Når vielsen er overstået, normalt efter 30-40 minutter, går de nygifte langsomt ud af kirken. Her bliver der altid taget mange billeder. Vi sørger for en god placering for at få de bedste billeder.

Udenfor kirken/rådhuset plejer brudeparret at takke de fremmødte. Vi prøver her at få alle med på billederne, også gerne de nygifte med nærmeste famile som gruppebillede.

Er der arrangeret kørsel, tager vi kontakt med chaufføren/kusken og aftaler hvordan vi helst vil fotografere parrets indstigning og selve køretøjet. Vi aftaler også hvor vi skal mødes og tage de egentlige bryllupsbilleder og BILLEDET.

Se eksempler fra Kirken, klik her.


                                         Copyright © Vedel International Photography

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I og udenfor Kirken/Rådhuset

klik på et billede for at se det større

» Startside

                                         Copyright © Vedel International Photography